Invalidarea concursului pentru posturile de conducere de la Parchetele si instantele supreme din tara, solicitata de Monica Macovei, a fost refuzata. Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a respins, ieri, cerinta Ministerului Justitiei, membrii C
Invalidarea concursului pentru posturile de conducere de la Parchetele si instantele supreme din tara, solicitata de Monica Macovei, a fost refuzata. Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a respins, ieri, cerinta Ministerului Justitiei, membrii Consiliului apreciind ca orice contestatie poate fi facuta doar la instanta suprema. De altfel, acestia au sustinut ca examenul a fost validat intr-o sedinta anterioara a Consiliului, iar contestarea acestuia, facuta de Monica Macovei in numele ministerului, nu in cea de membru de drept al CSM, poate fi facuta doar la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Concursul pentru ocuparea functiilor de conducere la judecatorii, tribunale, Curti de apel si Parchetele de pe langa acestea s-a desfasurat in perioada septembrie-octombrie 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.