Chestorul de politie Florin Sandu si-a luat "la revedere" de la colegii din Ministerul Administratiei si Internelor (MAI). Printr-un decret semnat, ieri, de presedintele Traian Basescu, Sandu a fost eliberat din functia de secretar de stat pentru pro
Chestorul de politie Florin Sandu si-a luat "la revedere" de la colegii din Ministerul Administratiei si Internelor (MAI). Printr-un decret semnat, ieri, de presedintele Traian Basescu, Sandu a fost eliberat din functia de secretar de stat pentru probleme de integrare si relatii internationale din MAI, post pe care il ocupa din noiembrie 2003. Este posibil ca fostul sef al Politiei Romane din perioada ianuarie 2001-noiembrie 2003 sa fi cerut iesirea la pensie, insa este la fel de probabil sa fi fost dat afara. Si seful IJP Covasna a parasit, la cerere, institutia pe care o conducea, tot printr-un decret semnat de Traian Basescu. Tot ieri, seful statului a dispus trecerea in rezerva a trei generali de brigada cu o stea, care au activat in cadrul Serviciului Roman de Informatii. De asemenea, si generalul Viorel Buta, de la Ministerul Apararii, a parasit postul pe care il ocupa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.