Bulandra va juca la Piccolo Teatro din Milano cele mai recente premiere ale sale: "O poveste evreiasca" de Elie Malka si "Triumful dragostei" de Pierre Marivaux, ne-a declarat Alexandru Darie, directorul teatrului. Cel dintai spectacol, pus in scena
Bulandra va juca la Piccolo Teatro din Milano cele mai recente premiere ale sale: "O poveste evreiasca" de Elie Malka si "Triumful dragostei" de Pierre Marivaux, ne-a declarat Alexandru Darie, directorul teatrului. Cel dintai spectacol, pus in scena de regizorul francez Elie Malka, este propunerea Bulandrei pentru un proiect intitulat "La Casa delle Scuole di Teatro". Reprezentatiile vor avea loc in 15 si 16 noiembrie, iar in distributie se afla: Radu Amzulescu, Marius Capota si Teodor Danetti. Tot la Milano, actori ca Marian Ralea, Manuela Ciucur si Vlad Zamfirescu vor aparea intre 25 si 27 noiembrie, in "Triumful dragostei". "Vom juca chiar in teatrul facut de Strehler, pe via Rovello. E un examen pentru noi", a spus Darie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.