Ideea ca Regulamentele Camerelor vor fi avizate de Curtea Constitutionala, iar Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu vor fi dati jos nu-i sperie pe pesedisti, care au variante de rezerva. Conform presedintelui PSD, strategia partidului pentru presedinti
Ideea ca Regulamentele Camerelor vor fi avizate de Curtea Constitutionala, iar Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu vor fi dati jos nu-i sperie pe pesedisti, care au variante de rezerva. Conform presedintelui PSD, strategia partidului pentru presedintia celor doua Camere va fi stabilita definitiv dupa decizia Curtii.
"Sunt discutii firesti in interiorul partidului. Nu dorim sa dezvaluim in acest moment strategiile pe care le avem", a spus Geoana, precizand ca el nu ravneste la presedintia Senatului. Exclus dintr-o astfel de cursa este, in mod surprinzator, Adrian Nastase. El a declarat ieri ca, daca este demis, nu va mai candida la sefia Camerei.
Totusi, el nu va inceta sa lupte impotriva noului Regulament pentru ca isi mentine intentia de a sesiza Curtea. "Pana la urma, inainte de a construi o anumita practica parlamentara pe baza noului regulament, va trebui sa facem un examen de sanatate complet pentru acest regulament", a mai spus Nastase.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.