Ministrul indian de Externe, Natwar Singh, a fost suspendat din functie dupa ce a fost acuzat ca a obtinut beneficii de pe urma programului "Petrol contra hrana", implementat de Natiunile Unite in Irak, transmite Mediafax. Guvernul indian a declarat
Ministrul indian de Externe, Natwar Singh, a fost suspendat din functie dupa ce a fost acuzat ca a obtinut beneficii de pe urma programului "Petrol contra hrana", implementat de Natiunile Unite in Irak, transmite Mediafax. Guvernul indian a declarat ca Singh va ramane, totusi, membru al Cabinetului, iar premierul Manmohan Singh va indeplini si functia de ministru de Externe, pe durata anchetei. Natwar Singh si Partidul Congresului, principala formatiune din coalitia aflata la putere, au fost citati in raportul Comisiei Volcker de ancheta a Natiunilor Unite, insa au respins orice acuzatie. In urma dezvaluirilor din raport, opozitia din India a cerut demiterea ministrului, exercitand si la ora actuala presiuni in acest sens.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.