Solicitarea Centralei Nationale Miniere de a organiza, in Capitala, un miting de protest cu 10.000 de persoane a fost respinsa, ieri, de municipalitate, care isi conditioneaza acordul de reducerea numarului de participanti si de schimbarea locatiei,
Solicitarea Centralei Nationale Miniere de a organiza, in Capitala, un miting de protest cu 10.000 de persoane a fost respinsa, ieri, de municipalitate, care isi conditioneaza acordul de reducerea numarului de participanti si de schimbarea locatiei, idee refuzata de mineri.
Potrivit reprezentantilor municipali, cererea sindicalistilor minieri a fost discutata, ieri, in sedinta, dar a fost respinsa. In solicitarea lor, sindicatele au cerut aprobarea unui miting care sa aiba loc in 25 noiembrie in fata sediului Ministerului Economiei si Comertului, la care sa participe 10.000 de persoane si care sa fie urmat de un mars de protest catre Guvern.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.