Conform unui raport prezentat recent de catre Agentia Internationala a Energiei (AIE), in urmatorii 25 de ani cererea de energie la nivel global va creste cu aproximativ 50%, iar cheltuielile aferente acestui fenomen se vor ridica la 17.000 de miliar
Conform unui raport prezentat recent de catre Agentia Internationala a Energiei (AIE), in urmatorii 25 de ani cererea de energie la nivel global va creste cu aproximativ 50%, iar cheltuielile aferente acestui fenomen se vor ridica la 17.000 de miliarde de dolari. Numai sectorul electricitatii va atrage aproximativ 10.000 de miliarde de dolari, adica 60% din total, a indicat AIE in <>. Petrolul si gazele vor atrage si ele 18% din necesarul investitiilor, in special in scopul realizarii de prospectiuni si al dezvoltarii rafinajului. Considerata pe tari, cheltuiala cea mai mare va corespunde Chinei, care va trebui sa aloce 2.500 de miliarde de dolari energiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.