Compania britanica din domeniul confectiilor, Alison Hayes, investeste 4,2 milioane euro in constructia unui centru de distributie in apropierea orasului Urziceni, a declarat pentru Mediafax, Corina Licea, director resurse umane al subsidiarei din Ro
Compania britanica din domeniul confectiilor, Alison Hayes, investeste 4,2 milioane euro in constructia unui centru de distributie in apropierea orasului Urziceni, a declarat pentru Mediafax, Corina Licea, director resurse umane al subsidiarei din Romania. Britanicii detin deja in Urziceni o unitate de productie. "Suprafata totala a noului centru de distributie va fi de 5.900 de metri patrati, acesta fiind localizat pe soseaua Bucuresti-Buzau, in apropierea fabricii noastre din Urziceni", a spus Licea. Capacitatea de depozitare a centrului este de 350.000 de produse in timp ce capacitatea zilnica de export de 120.000 de unitati. Firma face parte din grupul Alison Hayes, fiind specializata in activitati de productie de confectii pentru dama pentru o serie de lanturi de magazine din Marea Britanie. Principalii clienti ai firmei sunt Tesco, Principles, Debenhams, Evans, George ASDA. Unul dintre acestia, respectiv Debenhams, va deschide in curand un magazin in Bucuresti. Pana in prezent, investitiile Alison Hayes in Romania insumeaza opt milioane de euro. Compania este prezenta in Romania din anul 1994, avand aproximativ 1.700 de angajati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.