Mecanica Ceahlau

Sedinta bursiera de joi a consemnat operatiune de vanzare de actiuni efectuata de directorul general adjunct al companiei Mecanica Ceahlaul SA (MECF), prin intermediul Societatii de Servicii de Investitii Financiare Br

Mecanica Ceahlau

Sedinta bursiera de joi a consemnat operatiune de vanzare de actiuni efectuata de directorul general adjunct al companiei Mecanica Ceahlaul SA (MECF), prin intermediul Societatii de Servicii de Investitii Financiare Broker SA din Cluj. potrivit informatiilor transmise Bursei de Valori Bucuresti, in sedinta din 23 februarie a fost vandut un pachet de 500 de actiuni MECF, la pretul de 7 lei pe actiune. Valoarea totala a tranzactiei a fost de 4.500 de lei.

Rompetrol Rafinare

Societatea de Servicii de Investitii Financiare Broker SA a anuntat vineri efectuarea in calitate de intermediar, a unei tranzactii cu actiuni Rompetrol Rafinare Constanta (RRC). Conform comunicatului transmis BVB, in sedinta de vineri 17 februarie pe piata principala a fost achizitionat un pachet de 4.500 de actiuni RRC la pretul de 0,109 lei noi. Actiunile au fost achizitionate pentru portofoliul presedintelui Consiliului de Administratie al companiei, se mentioneaza in comunicat. Valoarea totala a tranzactiei se ridica la 490,5 lei noi.

Sinteza SA

Evolutia extrem de buna pe care a avut-o compania Sinteza SA din Oradea pe piata de capital a determinat o parte din detinatorii de actiuni sa isi marcheze profitul. Astfel, pentru sedinta de joi 23 februarie au raportate doua operatiuni efecutate de persoane initiate, care au vizat titlurile STZ. Prin intermediul Interdealer Capital Invest, directorul economic al companiei a vandut un pachet de 70.000 de actiuni la pretul de 0,5 lei noi pe titlu. Valoarea totala a tranzactiei a fost de 35.000 lei noi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.