Reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Bancii Asiatice pentru Dezvoltare au apreciat ca numarul persoanelor moarte in cutremurul din Pakistan ar putea ajunge la 86.000, a anuntat un responsabil guvernamental pakistanez, transmite Mediafax. "Echipele
Reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Bancii Asiatice pentru Dezvoltare au apreciat ca numarul persoanelor moarte in cutremurul din Pakistan ar putea ajunge la 86.000, a anuntat un responsabil guvernamental pakistanez, transmite Mediafax. "Echipele internationale de donatori care s-au deplasat in regiunile devastate de cutremur au apreciat ca bilantul mortilor ar putea ajunge la circa 86.000", a declarat consilierul financiar al premierului Shaukat Azuzm, Salman Shah. Cel mai recent bilant oficial, anuntat la 2 noiembrie, este de 73.276 de morti si 69.260 de raniti. Guvernul a subliniat ca probabil acest bilant se va agrava, accesul intr-o parte din regiunile devastate fiind inca imposibil.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.