Operatorul national german al cailor ferate, Deutsche Bahn, intentioneaza sa cumpere firma americana de logistica BAX Global, divizie a companiei Brink's, pentru circa un miliard de euro, transmite Mediafax. In cazul in care tranzactia va fi finaliza
Operatorul national german al cailor ferate, Deutsche Bahn, intentioneaza sa cumpere firma americana de logistica BAX Global, divizie a companiei Brink's, pentru circa un miliard de euro, transmite Mediafax. In cazul in care tranzactia va fi finalizata, Deutsche Bahn va putea sa-si majoreze competitivitatea de pe piata americana si sa-si consolideze activitatea propriei divizii de logistica, Schenker. BAX Global are circa 12.000 de angajati, iar in 2004 a avut o cifra de afaceri de circa doua miliarde de euro. Tranzactia urmeaza a fi finalizata in cursul unei intalniri extraordinare a consiliului de supraveghere al Deutsche Bahn, programata pentru sambata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.