Ambasadele Romaniei din tarile membre UE vor oferi parlamentarilor, personalitatilor politice si publice, precum si formatorilor de opinie din aceste state un set de materiale culturale si DVD-uri cu filme romanesti premiate la festivaluri internatio
Ambasadele Romaniei din tarile membre UE vor oferi parlamentarilor, personalitatilor politice si publice, precum si formatorilor de opinie din aceste state un set de materiale culturale si DVD-uri cu filme romanesti premiate la festivaluri internationale, ca o metoda de promovare a imaginii Romaniei.
Guvernul a stabilit, in ultima sedinta, ca, in perioada 25 noiembrie - 1 decembrie 2005, ambasadele Romaniei din tarile membre ale Uniunii Europene sa ofere parlamentarilor, personalitatilor politice si publice, precum si formatorilor de opinie din aceste state materiale de promovare culturala a imaginii Romaniei.
Ambasadele vor distribui 10.000 de pachete continand un set de materiale dedicate personalitatii lui George Enescu - CD-uri cu interpretari si compozitii enesciene -, un album de arta reprezentativ pentru profilul cultural al Romaniei si un DVD cu filme romanesti premiate la festivaluri internationale.
Pentru a acoperi cheltuielile de achizitionare, ambalare, transport si distributie a materialelor promotionale, Guvernul a suplimentat bugetele Ministerului Culturii si Ministerului de Externe cu 2,2 milioane lei, respectiv 231.990 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.