In vreme ce VCM Constanta, Stiinta Bacau si CSU Metal Galati se lupta pentru accederea in sferturile de finala ale Top Teams Cup, o alta reprezentanta de valoare a voleiului romanesc, Rapid-AIBO, a reusit in weekend sa urce in optimile de finala ale
In vreme ce VCM Constanta, Stiinta Bacau si CSU Metal Galati se lupta pentru accederea in sferturile de finala ale Top Teams Cup, o alta reprezentanta de valoare a voleiului romanesc, Rapid-AIBO, a reusit in weekend sa urce in optimile de finala ale Cupei CEV, eliminand din cursa continentala doua grupari de calibru, Nafta Gaz Pila si Steaua Rosie Belgrad. Cu trei victorii la activ in turneul gazduit de Sala Giulesti, elevele antrenorului Costinel Stan au rasturnat calculele specialistilor si au obtinut viza pentru optimile de finala, urmand sa evolueze, in decembrie, alaturi de alte 15 echipe galonate din campionatele Italiei, Spaniei, Rusiei sau Turciei, care domina de ani buni intrecerile continentale. De altfel, conform datelor oficiale, staff-ul CEV va avea la tragerea la sorti cinci echipe calificate direct - Scavolini Pesaro si Kerakol Chieri (Italia), Balakovskaia Balakovo (Rusia), Doprastav Bratislava (Slovacia) si Karsiyaka Izmir (Turcia), precum si 11 castigatoare ale turneelor din weekend: Universidad Burgos, CV Albacete, Visual Benidorm (Spania), Slavyanka Minsk (Belarus), Kanti Scaffhausen (Elvetia), Panellinios Atena (Grecia), Zarechie Odinstovo (Rusia), Besiktas Istanbul (Turcia), Asterix Kildrecht (Belgia), Martinus Amstelveen (Olanda) si Rapid-AIBO. "Important e ca am facut pasul spre Europa! Din aceasta faza, e greu sa ai preferinte, pentru ca toate adversarele sunt redutabile. E drept, as vrea sa jucam cu Kanti Schaffhausen, pentru a razbuna eliminarea Unic Piatra Neamt. Sau sa ne intalnim cu Asterix Kildrecht. Am avea sansa unei revanse, pentru ca acum putem juca de la egal la egal si cu o selectionata multinationala", ne-a declarat managerul Marian Stefan, care a adaugat ca se considera hartuit de FR Volei. "Am fost amendat cu o suta de euro pentru ca vorbesc! Pentru asta, imi rezerv dreptul de a actiona in judecata FRV. Am impresia ca ei nu cunosc Constitutia! Orice cetatean roman are garantat dreptul la libera exprimare", a mai spus cu naduf Marian Stefan.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.