Conducerea PSD a pozat ieri intr-o mare familie, unita, fericita si lipsita de scandalurile cotidiene. Imediat dupa sedinta BPN, pesedistii au iesit in curtea sediului central al PSD, au dat ocol gradinii si s-au asezat frumos, in grup, pentru a se t
Conducerea PSD a pozat ieri intr-o mare familie, unita, fericita si lipsita de scandalurile cotidiene. Imediat dupa sedinta BPN, pesedistii au iesit in curtea sediului central al PSD, au dat ocol gradinii si s-au asezat frumos, in grup, pentru a se trage in poza. Tabloul pesedist a infatisat o imagine idilica. Mircea Geoana isi alesese strategic locul din centru, iar in dreapta si in stanga sa stateau cuminti Adrian Nastase si Ion Iliescu. In spatele presedintelui PSD se zarea figura impietrita a lui Dan Ioan Popesu si cea zambitoare a lui Miron Mitrea. Printre figurile impozante isi mai faceau loc restul de vicepresedinti, in frunte cu Victor Ponta sau Mihai Tanasescu. "Dorim sa dam o nota de echipa, sa avem o poza de familie pentru sediile noastre de organizatii", a dezvaluit Geoana ziaristilor. Intentia sa este ca in toate organizatiile PSD, chiar si in sate si in comune, alaturi cu ex-presedintii PSD - Oliviu Gherman, Ion Iliescu si Adrian Nastase - sa stea atarnat la loc de cinste tabloul cu marea conducere pesedista.
Geoana a vorbit si despre planurile sale de viitor care includ si construirea unui loc mai mic, in curtea PSD, "pentru intalnirile cetatenesti". "Am dori ca acest sediu sa fie mai plin de viata. Vom mai face o constructie destinata intalnirilor cu ONG-urile, militantii si simpatizantii PSD", a comentat presedintele PSD. El a comentat si prezenta la sedintele PSD, pentru prima oara de la Congresul din aprilie, a liderului organizatiei Bucuresti, Dan Ioan Popescu. "Faptul ca Dan Ioan Popescu a venit azi reprezinta intoarcerea la normalitate", a spus Geoana. Intrebat ce figuri pesediste au lipsit din poza de familie, Geoana a remarcat absenta lui Ioan Rus, dar si pe cea a lui Viorel Hrebenciuc. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.