Campioana baschetului masculin romanesc, CSU Asesoft Ploiesti, va avea de trecut, in aceasta seara, de la ora 17, un examen extrem de dificil, elevii antreenorului Mladen Jojic urmand sa primeasca replica galonatei formatii ruse Dinamo St. Petersburg
Campioana baschetului masculin romanesc, CSU Asesoft Ploiesti, va avea de trecut, in aceasta seara, de la ora 17, un examen extrem de dificil, elevii antreenorului Mladen Jojic urmand sa primeasca replica galonatei formatii ruse Dinamo St. Petersburg, castigatoarea Europe League in sezonul trecut fara sa cunoasca infrangerea. Dornici sa-si mentina sansele de calificare in faza urmatoare a Euro Cup, ploiestenii sunt destul de increzatori in sansele lor inaintea celui de-al treilea meci din grupa A si cred ca pot realiza o mare surpriza. De altfel, dupa ce au castigat cu Cholet pe teren propriu si au cedat apoi in Ucraina, in fief-ul Azomash Mariupol, la o diferenta destul de mica, campionii Romaniei vor sa bifeze o noua victorie, chiar daca vor avea de infruntat o echipa multinationala, antrenorul grec Fotis Katsikaris avand la dispozitie trei americani, McCarty, McCullough si Middleton, un fundas croat, Miljkovic, dar si un pivot din Belarus, Veremeenko. Reamintim ca in clasamentul grupei A, Dinamo St. Petersburg ocupa fotoliul de lider cu patru puncte, fiind urmata de Azovmash si Asesoft, cu cate trei puncte. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.