Biroul Permanent al Camerei Deputatilor nu va transmite Curtii Constitutionale punctul sau de vedere cu privire la sesizarea formulata de deputatii PSD si PRM pe marginea modificarilor aduse regulamentului acestui for legislativ, a anuntat, ieri, pre
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor nu va transmite Curtii Constitutionale punctul sau de vedere cu privire la sesizarea formulata de deputatii PSD si PRM pe marginea modificarilor aduse regulamentului acestui for legislativ, a anuntat, ieri, presedintele acestui for, Adrian Nastase.
El a spus ca legea Curtii Constitutionale mentioneaza ca presedintele Camerei Deputatilor poate trimite punctul de vedere al Biroului Permanent vizavi de o sesizare a deputatilor catre instanta constitutionala. "Unii dintre colegi erau de parere sa trimitem punctul nostru de vedere.
Pentru a evita o chestiune care nu este de resortul Biroului Permanent, care discuta chestiunile de procedura si nu chestiunile de fond, in final s-a acceptat sugestia de a nu transmite punctul de vedere al conducerii Camerei Deputatilor", a spus Adrian Nastase.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.