Echipa masculina de handbal Steaua s-a calificat in optimile de finala ale Challenge Cup, dupa ce a trecut de doua ori, in Sala Antilopa, de gruparea elena AC Diomidis Argos, cu 33-28 (17-11) si 32-22 (17-9). Speculand prompt avantajul terenului prop
Echipa masculina de handbal Steaua s-a calificat in optimile de finala ale Challenge Cup, dupa ce a trecut de doua ori, in Sala Antilopa, de gruparea elena AC Diomidis Argos, cu 33-28 (17-11) si 32-22 (17-9). Speculand prompt avantajul terenului propriu, elevii legendarului Vasile Stanga au dominat copios ambele intalniri si au obtinut lejer vizele pentru faza urmatoare, bazandu-se si pe evolutia foarte buna a lui Viorel Mazilu, un veritabil golgeter. O alta victorie importanta a obtinut si HCM Constanta in Cupa Cupelor, elevii antrenorului Aihan Omer impunandu-se, pe terenul echipei Benfica Lisabona, cu 32-30 (13-13), la capatul unei dispute in care Stavrositu a perforat de sapte ori poarta lusitanilor. Din pacate, tot sambata, Uztel Ploiesti a capotat in meciul tur din Challenge Cup, disputat pe teren propriu impotriva echipei Vardar Skopje, cu 30-34 (15-17), si si-a diminuat serios sansele de calificare. Aceeasi soarta a avut-o in Cupa EHF si Minaur Baia Mare, care a parasit competitia dupa ce a fost invinsa in fief-ul gruparii franceze US Creteil cu 21-32. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.