Lovitura de teatru ieri la Timisoara: Cosmin Olaroiu a remis un comunicat in care anunta ca si-a reziliat pe cale amiabila contractul cu Poli, iar in locul sau presedintele Marian Iancu il anunta pe succesorul acestuia, Gica Hagi! Scenariul pare sa f
Lovitura de teatru ieri la Timisoara: Cosmin Olaroiu a remis un comunicat in care anunta ca si-a reziliat pe cale amiabila contractul cu Poli, iar in locul sau presedintele Marian Iancu il anunta pe succesorul acestuia, Gica Hagi! Scenariul pare sa fi fost pus la cale cu ceva timp in urma, fiindca patronul Balkan Petroleum a criticat echipa, si mai ales tactica din meciul de sambata cu Farul, imediat dupa finalul jocului, unul castigat spectaculos de Poli cu 3-2. "Nu s-a vazut nici o schema tactica, totul a fost haotic, la intamplare. Nu se poate sa ratezi atat. In iarna vor avea loc schimbari. In afara de mine si de Emil Rosianu (n.r. - vicepresedintele clubului), vor fi schimbari peste tot", a subliniat Iancu sambata seara. El a avut ieri dimineata o intalnire cu Olaroiu, la finalul careia tehnicianul si-a anuntat demisia. "De comun acord, (...) am decis rezilierea contractului. Am primit propunerea de a prelua un post in conducerea lui Poli, la care am sa reflectez. Sper ca aceasta discutie sa fie spre binele Politehnicii Timisoara. In cele zece luni cat am stat la Timisoara m-am simtit minunat. A fost o munca grea, in care m-am straduit sa fac tot ce a depins de mine. Imi pare rau pentru faptul ca am pierdut 5 meciuri din cele 29 oficiale. Imi cer scuze suporterilor, sunt convins ca se putea face si mai mult, dar atat am putut eu sa realizez. Le multumesc factorilor locali pentru sprijinul acordat, tuturor celor din Timisoara cu care am colaborat, jucatorilor si in special publicului. Ii asigur pe suporteri ca Poli va ocupa intotdeauna o parte importanta din inima mea!", a afirmat Olaroiu intr-un comunicat de ieri.
Hagi: "Merg sa negociez"
Tot ieri, Marian Iancu a anuntat si numele noului antrenor al echipei: Gica Hagi, acesta urmand sa fie prezentat diseara, intr-o conferinta de presa. Oficialul banatenilor a mai spus ca i-a propus postul de director general al clubului lui Ion Craciunescu, demis vineri de la sefia Comisiei Centrale a Arbitrilor. Hagi a confirmat ieri tratativele cu Poli, dar atat: "Merg luni acolo si negociez, mai multe nu pot sa spun". La randul sau, Ion Craciunescu s-a declarat incantat de propunerea lui Poli. "Ar fi o onoare sa lucrez alaturi de Gica Hagi si pentru un public cum este cel timisorean", a spus fostul arbitru international. Conform unor surse din club, Hagi ar urma sa vina la Timisoara cu propriul sau staff, acelasi cu care a condus si pe Galatasaray: Gabi Balint secund si Zoltan Iasko antrenor cu portarii. Si Constantin Ostaficiuc, presedintele Consiliului Judetean Timis, institutie care sprijina financiar gruparea banateana, a confirmat ieri schimbarea. "S-a hotarat inlocuirea lui Olaroiu cu Hagi. Domnul Iancu are confirmarea de la Hagi ca el va fi noul antrenor al lui Poli Timisoara, el va fi instalat marti", a spus politicianul timisorean. Cutremurul de la clubul "Viola", in care s-au investit multe milioane de euro in ultimul an, s-a rasfrant si asupra jucatorilor. De la distanta, Viorel Moldovan, liderul din teren al timisorenilor, si presedintele Marian Iancu, s-au contrat dur pe marginea plecarii lui Olaroiu, fapt care l-a determinat pe atacant sa paraseasca echipa. "Viorel va mai juca aici doar daca isi cere scuze", a afirmat boss-ul banatenilor, insa decizia finala ii va apartine lui Hagi, bun prieten cu Moldo-gol. (B.G.)
Fanatik Show inscauneaza Regele la Timisoara!
Fanatik Show realizeaza asta seara o editie speciala la Timisoara, in direct la OTV de pe malul Begai. De la 20, Horia Ivanovici vi-i aduce "in casa", in exclusivitate, pe noul antrenor al Politehnicii, "Regele" Gheorghe Hagi, pe omul cu banii care a facut posibila "revolutia fotbalistica de la Timisoara", patronul Marian Iancu, dar si alti invitati-surpriza. Nu in ultimul rand, Fanatik Show pune la bataie un premiu ajuns la 800 de euro!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.