Fiecare sediu al PSD, de la oras sau de la sat, va fi dotat cu poze. Poze cu presedintele actual, cu fostii presedinti si cu intreaga conducere a partidului. Aceasta este noua preocupare a PSD, iar ideea i-a apartinut liderului Geoana. Asa se fac

Fiecare sediu al PSD, de la oras sau de la sat, va fi dotat cu poze. Poze cu presedintele actual, cu fostii presedinti si cu intreaga conducere a partidului.

Aceasta este noua preocupare a PSD, iar ideea i-a apartinut liderului Geoana. Asa se face ca ieri, dupa sedinta Biroului Permanent National (BPN), liderii pesedisti, in frunte cu greii Mircea Geoana, Adrian Nastase si Ion Iliescu (foto), au coborat in curtea sediului, la iarba verde, la... o sedinta foto. Pentru o poza de familie, a informat Geoana, ce se va regasi pe peretii miilor de sedii ale PSD, din intreaga tara. Ce se va intampla cu tablourile lui Nastase si Iliescu, omniprezente in sediile locale ale partidului? Geoana a zis ca nu vor fi date jos, pentru ca sunt pozele fostilor lideri de partid si trebuie sa ramana. Dar nu este suficient.
""FIRESC"". ""Eu sunt om de echipa si tin ca in miile de sedii sa existe o poza de familie pentru a schimba moda tablourilor care a dominat Romania de multe decenii. (...) Mi se pare firesc ca un partid care isi respecta traditia sa aiba si fotografiile fostilor lideri, si pozele actualului lider de partid, dar si ale intregii conduceri"", a explicat Geoana, precizand ca, in galeria fostilor presedinti, trebuie sa apara si Oliviu Gherman. Ce regreta Geoana? Ca din poza de familie lipseste vicepresedintele Ioan Rus, plecat din tara. A apreciat in schimb prezenta liderului PSD Bucuresti,
D.I. Popescu, care a participat ieri pentru prima oara la sedinta BPN, dupa Congresul din aprilie, cand a refuzat sa vina la aceste sedinte.

RETRAGEREA BUGETULUI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.