Al Ittihad, echipa saudita antrenata de Anghel Iordanescu, a castigat trofeul Ligii Campionilor Asiei, dupa ce a invins sambata la Jeddah, cu scorul de 4-2, pe Al Ain, din Emiratele Arabe Unite, in mansa a doua a finalei competitiei.Golurile echipei
Al Ittihad, echipa saudita antrenata de Anghel Iordanescu, a castigat trofeul Ligii Campionilor Asiei, dupa ce a invins sambata la Jeddah, cu scorul de 4-2, pe Al Ain, din Emiratele Arabe Unite, in mansa a doua a finalei competitiei.Golurile echipei antrenate de Iordanescu au fost marcate de Mohamed Kallon (2), Mohammed Noor (33) Joseph-Desire Job (57) si Ahmed Dokhi (69), in timp ce pentru echipa adversa au inscris Shehab Ahmed (55 pen.) si Luis Tejada (90). In meciul tur, scorul a fost egal 1-1. Pentru succesul obtinut "Generalul" va primi 400.000 de dolari. Al Ittihad si-a pastrat astfel trofeul obtinut in editia de anul trecut a competitiei. Anghel Iordanescu a mai castigat cu Al Ittihad in acest an Cupa Campionilor Tarilor Arabe iar in anul 2000 a cucerit Cupa Campionilor Asiei cu Al Hilal din Arabia Saudita. Gratie succesului din acest an, echipa lui Iordanescu va participa in ianuarie la Campionatul Mondial al cluburilor ce se va desfasura in Japonia. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.