Ionut Chirila, antrenorul lui Jiul Petrosani, a declarat ieri ca el nu este vinovat pentru infrangerea suferita pe teren propriu cu Poli Iasi. "Pana acum mi-am asumat toate infrangerile, dar de aceasta data nu mai este vina mea. Ca doar nu eu n-am ba
Ionut Chirila, antrenorul lui Jiul Petrosani, a declarat ieri ca el nu este vinovat pentru infrangerea suferita pe teren propriu cu Poli Iasi. "Pana acum mi-am asumat toate infrangerile, dar de aceasta data nu mai este vina mea. Ca doar nu eu n-am bagat mingea in poarta din cinci metri cu Dinamo, Constanta, Galati si Iasi. Domnul Kalai imi face a sasea greseala personala. Aceasta este valoarea individuala a jucatorilor. Cu ei mergem mai departe si incercam sa luam puncte. Poli a meritat victoria, practicand un joc agresiv si cu o aparare foarte buna", a explicat Chirila. Justificarile tehnicianului nu l-au convins pe patronul Alin Simota, care pare sa fi ajuns cu rabdarea la limita. "Ma gandesc foarte serios sa-l demit pe Chirila", a subliniat Simota. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.