ITALIA, Serie A, etapa a 11-a * ADRIAN MUTU a fost titular pentru Juventus, 2-0 pe teren propriu cu Livorno. Jucatorul roman a primit un cartonas galben in minutul 62, faza in care a provocat si eliminarea unui adversar, iar in minutul 64 a fost schi
ITALIA, Serie A, etapa a 11-a * ADRIAN MUTU a fost titular pentru Juventus, 2-0 pe teren propriu cu Livorno. Jucatorul roman a primit un cartonas galben in minutul 62, faza in care a provocat si eliminarea unui adversar, iar in minutul 64 a fost schimbat cu Camoranesi.
TURCIA, Super Lig, etapa a 12-a * Giani Kirita, fundasul lui Gaziantepspor, a fost eliminat pentru a doua oara in actuala editie de campionat sambata in remiza, scor 3-3, contra lui Ankaraspor. Kirita, care a fost titular, a primit cartonas rosu in minutul 51, la 12 minute dupa ce Gaziantepspor ramasese in zece oameni, in urma eliminarii lui Faruk.
ANGLIA, Championship League, etapa a 18-a * Ionel Ganea a marcat un gol pentru Wolverhampton in victoria obtinuta pe teren propriu, scor 2-0, in fata lui Norwich City. Ganea a fost integralist si a inscris in minutul 37.
APONIA, finala Cupei
* Gabi Popescu a castigat sambata cu Jef United Chiaba finala Cupei Japoniei, dupa ce a invins, in finala, cu scorul de 5-4, dupa executarea loviturilor de departajare, pe Gamba Osaka. In acest meci, Popescu a evoluat pana in minutul 72.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 14-a * Claudiu Keseru a fost titular la FC Nantes, care a invins sambata pe teren propriu, cu scorul de 3-0, pe Nancy. Atacantul roman a fost inlocuit in minutul 65 de Bamogo.
UNGARIA, NB-I, etapa a 11-a * Sopron, echipa antrenata de Tibor Selymes, a castigat, cu scorul de 3-1, meciul de pe teren propriu, contra lui Pecs. Selymes i-a folosit titulari pe Ion Ibric, Alexandru Costisor si Cristian Cigan, ultimul fiind inlocuit in minutul 73. Costisor a primit un cartonas galben in minutul 72, in timp ce Alin Cotan nu a fost folosit * Videoton, cu portarul Daniel Tudor integralist, a invins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, pe MTK Budapesta
CROATIA, NHL, etapa a 15-a * Dumitru Mitu a fost titular la Dinamo Zagreb in partida incheiata la egalitate, scor 1-1, sambata, pe teren propriu, in fata lui Inter Zapresici. Mitu a fost inlocuit in minutul 46. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.