Pentru o mai buna transparentizare a utilizarii banilor publici, legislatia privind achizitiile publice va fi din nou modificata, luandu-se in calcul si posibilitatea includerii in categoria informatiilor publice a clauzelor de confidentialitate din
Pentru o mai buna transparentizare a utilizarii banilor publici, legislatia privind achizitiile publice va fi din nou modificata, luandu-se in calcul si posibilitatea includerii in categoria informatiilor publice a clauzelor de confidentialitate din contracte.

Discutiile pe aceasta tema au avut loc ieri la Palatul Victoria in cadrul unei intalniri avute de premier cu reprezentanti ai societatii civile. Amintind despre problemele create de clauzele de confidentialitate din contractul Bechtel, Tariceanu a lansat ideea ""scoaterii la lumina"" a acestor clauze. ""Daca se mentin clauzele de confidentialitate, este un prilej ca sa se extinda coruptia"", si-a motivat Tariceanu opinia. Ultimul cuvant il vor avea insa juristii. (A.N.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.