Politia de Frontiera cauta 323 de agenti. Pentru completarea deficitului de posturi existent la nivelul mai multor directii din teritoriu, in special la viitoarea frontiera cu Uniunea Europeana, institutia scoate la concurs peste trei sute de posturi
Politia de Frontiera cauta 323 de agenti. Pentru completarea deficitului de posturi existent la nivelul mai multor directii din teritoriu, in special la viitoarea frontiera cu Uniunea Europeana, institutia scoate la concurs peste trei sute de posturi. Persoanele care doresc sa fie angajate la IJPF Constanta, Tulcea, Iasi, Galati, Timis, Vaslui, Bihor, Arad, Giurgiu, Teleorman etc. trebuie sa stie ca le vor fi evaluate performantele fizice si vor sustine un test scris de verificare a cunostintelor, in perioada 21-24 noiembrie a.c. Recrutarea de personal se inscrie in obiectivele Politiei de Frontiera de crestere a capacitatii de actiune la nivelul structurilor teritoriale si, implicit, intarirea componentei operative.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.