Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a declarat ieri ca Steaua se poate considera deja calificata in 16-imile Cupei UEFA, dar a considerat ca si Dinamo are sanse sa mearga in primavara europeana. "Steaua este calificata deja, dar si Dinamo se califica
Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a declarat ieri ca Steaua se poate considera deja calificata in 16-imile Cupei UEFA, dar a considerat ca si Dinamo are sanse sa mearga in primavara europeana. "Steaua este calificata deja, dar si Dinamo se califica, pentru ca sa ne uitam la cele doua jocuri, cum a putut sa nu ia cele sase puncte? Este ceva superficialitate la jucatorii dinamovisti. Nu am vazut asa ceva, sa ai atatea ocazii. Chiar nu inteleg sau poate ca asta este valoarea lor fotbalistica", a criticat Dragomir. Seful LPF a acuzat dur arbitrajul rusului Ivanov. "Dinamo a pierdut cu un gol mincinos, n-am citat ziarele, dar daca nu a fost ofsaid la gol, eu ma impusc. Nu am mai vazut un arbitru care sa curete din primul pana in ultimul minut", a subliniat Dragomir. Seful Ligii l-a luat in colimator si pe Baltoi. "Prostia noastra damboviteana nu ne-o poate scoate nimeni din performanta. Cum este posibil sa ai un cartonas si sa faci asa ceva? Si daca erai portar si sa faci asta, trebuia sa ai o jena", a spus "Corleone". Dragomir considera ca Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a demonstrat in meciul cu Rennes ca este un mare tehnician. "Am pariat pe Razvan Lucescu si o sa vedeti ca va fi antrenor mai mare ca tatal lui", a adaugat Dragomir. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.