Procurorii si politistii criminalisti sunt de parere ca secretarul general al Consiliului Legislativ al Romaniei, Vasile Popa, s-a sinucis din cauza acuzatiilor de plagiat. In scrisoarea de adio pe care a lasat-o rudelor sale, barbatul explica motive
Procurorii si politistii criminalisti sunt de parere ca secretarul general al Consiliului Legislativ al Romaniei, Vasile Popa, s-a sinucis din cauza acuzatiilor de plagiat. In scrisoarea de adio pe care a lasat-o rudelor sale, barbatul explica motivele care l-au determinat sa-si ia viata si roaga familia sa-i dea in judecata pe jurnalistii care au lansat acuzatiile la adresa sa, cerandu-le daune morale.
In apartamentul demnitarului a fost gasit si un testament, insa continutul acestuia nu a fost facut public. Procurorii mai asteapta concluziile rapoartelor toxicologice si de alcoolemie, pentru a finaliza ancheta in cazul decesului profesorului Popa. El a fost gasit mort in locuinta sa din Capitala, joi dimineata, spanzurat de tocul usii de la baie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.