Leonard Muha de la Ca$$a Loco publica un roman de dragoste cu multe amanunte culese din lumea show-biz-ului. "Se spune ca in viata trebuie sa faci o casa, sa sadesti un pom si sa faci un copil. Pentru mine, romanul reprezinta cel putin doua dintre a
Leonard Muha de la Ca$$a Loco publica un roman de dragoste cu multe amanunte culese din lumea show-biz-ului. "Se spune ca in viata trebuie sa faci o casa, sa sadesti un pom si sa faci un copil. Pentru mine, romanul reprezinta cel putin doua dintre acestea.
Cand am terminat cartea am avut o senzatie fantastica, mi-e greu s-o descriu. Nu am avut nici o retinere in a scrie cum stau lucrurile in spatele camerelor, cum sufera unele personaje care par, poate, detasate in ochii publicului sau cat de multa mancatorie exista in cadrul unei echipe de productie.
Este o poveste care are de toate: intamplari reale din lumea vedetelor si un amalgam de sentimente: nebunie, dragoste, ura, disperare", ne-a marturisit Leonard.
Cartea "Un rol pentru Andra" va fi lansata la Targul Gaudeamus pe 25 noiembrie si va fi prezentata de Robert Turcescu si de bossul de la Media Services, Dan Popi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.