Programul de Burse Sociale Sensiblu va fi promovat si in anul scolar 2005-2006 in 400 de licee din intreaga tara. Dupa admiterea la una dintre facultatile de Farmacie, bursele sunt acordate automat pentru primul an de studiu, insa pentru a beneficia
Programul de Burse Sociale Sensiblu va fi promovat si in anul scolar 2005-2006 in 400 de licee din intreaga tara. Dupa admiterea la una dintre facultatile de Farmacie, bursele sunt acordate automat pentru primul an de studiu, insa pentru a beneficia de ea si in anii II, III, IV si V studentii trebuie sa obtina la sfarsitul fiecarui an universitar o medie a notelor mai mare sau egala cu 8,50. La finalul studiilor, absolventii care au beneficiat de aceste burse nu au obligatia de a lucra intr-o farmacie Sensiblu. In octombrie a.c., a fost anuntata prima generatie de bursieri din cadrul programului. Astfel, dintre elevii care s-au inscris in acest program, 27 au fost admisi in acest an la facultatile de Farmacie si vor beneficia lunar de bursa Sensiblu in valoare de 100 de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.