Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Bucuresti, Vasile Avram (foto), i-a cerut ieri lui Gica Popescu sa se delimiteze de fostul presedinte al CCA, Ion Craciunescu, daca vrea sa castige alegerile pentru functia de sef al FRF. Avram a participat
Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Bucuresti, Vasile Avram (foto), i-a cerut ieri lui Gica Popescu sa se delimiteze de fostul presedinte al CCA, Ion Craciunescu, daca vrea sa castige alegerile pentru functia de sef al FRF. Avram a participat la conferinta de presa sustinuta de Popescu la Hotel Marriott, la finalul careia s-a apropiat de fostul impresar si i-a spus: "Daca vreti sa castigati alegerile, delimitati-va de Craciunescu, pentru ca este un om care nu respecta regulamentele". Popescu i-a raspuns prompt: "Nu pot sa ma delimitez de oamenii in care am incredere". In timpul conferintei, Avram s-a declarat deranjat de faptul ca in programul electoral al lui Popescu nu se face referire la asociatiile judetene de fotbal. "V-am admirat si v-am iubit ca jucator, cand am avut si onoarea sa va arbitrez. Am frunzarit programul si ma doare ca nu spuneti nimic despre asociatiile judetene care sunt o miniatura a federatiei in teritoriu". In replica, Popescu i-a sugerat acestuia sa citeasca programul sau cu mai mare atentie: "Nu ati citit bine, asa ca nu faceti afirmatii in fata presei. Daca o sa il cititi cu atentie, o sa ma sunati si o sa imi spuneti ca e bine", a raspuns Popescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.