Veteranii de razboi, vaduvele de razboi, accidentatii de razboi in afara serviciului ordonat vor primi in anul 2005 un ajutor in cuantum de 53 lei noi/persoana, pentru acoperirea unei parti din costul chiriei, energiei electrice si energiei termice p
Veteranii de razboi, vaduvele de razboi, accidentatii de razboi in afara serviciului ordonat vor primi in anul 2005 un ajutor in cuantum de 53 lei noi/persoana, pentru acoperirea unei parti din costul chiriei, energiei electrice si energiei termice pentru nevoi casnice. Vor beneficia de aceste ajutoare 137.433 de persoane. In anul 2004, prin HG nr. 1828/2004, cuantumul acestui ajutor a fost stabilit la 46 de lei noi /persoana, iar de acest ajutor au beneficiat 161.960 persoane. Aceste ajutoare au fost stabilite printr-o hotarare de Guvern si, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, au fost consultate organizatiile veteranilor de razboi. Ajutorului anual va fi acordat veteranilor de razboi, vaduvelor de razboi, accidentatilor de razboi in afara serviciului ordonat, pentru acoperirea unor cheltuieli. Aceste ajutoare vor fi platite de Casele judetene de pensii din bugetele Ministerului Muncii, Ministerului Apararii Nationale si Ministerului Administratiei si Internelor. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.