Actrita americana Kim Basinger a declarat ca desele episoade de furie ale fostului ei sot, Alec Baldwin au dus la separarea lor si la dorinta ei de a o tine pe fiica lor, Ireland, cat mai departe de el, relateaza site-ul imdb.com, citat de Mediafax.
Actrita americana Kim Basinger a declarat ca desele episoade de furie ale fostului ei sot, Alec Baldwin au dus la separarea lor si la dorinta ei de a o tine pe fiica lor, Ireland, cat mai departe de el, relateaza site-ul imdb.com, citat de Mediafax. Basinger a revenit in fata instantei in urma unei plangeri depuse de Baldwin, in care actorul o acuza ca a incalcat termenii acordului privind custodia fetei lor. In instanta, echipa de avocati a actorului a declarat ca Basinger sufera de o "nevoie patologica" de a o indeparta pe Ireland, in varsta de zece ani, de tatal ei. Acum, actrita castigatoare a unui premiu Oscar riposteaza, declarand ca temperamentul violent al fostului ei sot este principalul motiv pentru care a aparut o distanta intre el si fiica sa. "Toata lumea stie despre problemele de comportament ale lui Alec Baldwin, furia sa, crizele sale, sunt din pacate legendare. Pentru faptul ca relatia cu fiica sa este mai rece, nu il putem invinui decat pe el", a declarat Basinger. Cele doua vedete trebuie sa se prezinte din nou la tribunal luna viitoare, la Los Angeles. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.