Prima cresa pentru caini si-a deschis recent portile in centrul Parisului, relateaza AFP, citata de Rompres. Botezat "Canicresa", stabilimentul adapostea deja, de cateva saptamani, in jur de zece catei zilnic, si patroana, Sophie Kauffmann, o fosta r
Prima cresa pentru caini si-a deschis recent portile in centrul Parisului, relateaza AFP, citata de Rompres. Botezat "Canicresa", stabilimentul adapostea deja, de cateva saptamani, in jur de zece catei zilnic, si patroana, Sophie Kauffmann, o fosta responsabila de relatia cu publicul la o mare intreprindere pariziana, s-a gandit, dupa un studiu de piata, sa-l institutionalizeze. Se pare ca ea s-a inspirat din sistemul american "Dog day care", care se practica de mult timp in marile orase din SUA. In prezent, sute de clienti frecventeaza regulat "Canicresa" din centrul Parisului, intre care si o doamna in varsta de 92 de ani, care are un caniche de doi ani. Tariful orar la cresa cainilor este de 8-10 euro si 150 euro pentru ingrijirea cainelui pe durata celor doua zile de weekend. In iunie, un american a deschis la Paris prima patiserie franceza pentru patrupezi. In SUA exista asa ceva inca din 1989. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.