Un iubitor de animale din California a pus bazele unui post de radio pe Internet, care are ca scop usurarea vietii animalelor de casa singuratice din toata lumea, relateaza BBC News Online. Recomandandu-se drept "postul de radio pe care il prefera to
Un iubitor de animale din California a pus bazele unui post de radio pe Internet, care are ca scop usurarea vietii animalelor de casa singuratice din toata lumea, relateaza BBC News Online. Recomandandu-se drept "postul de radio pe care il prefera toate animalele", DogCatRadio.com emite live 17 ore pe zi dintr-o dubita aflata intr-o parcare din Los Angeles. DJ-ii vorbesc direct animalelor si le cer "parintilor" acestora sa trimita poze cu acestea. Fondatorul postului, Adrian Martinez, in varsta de 34 de ani, a declarat ca radioul trebuie sa tina de urat animalelor cat timp "parintii" lor sunt la serviciu. Piesele ce se pot auzi in fiecare zi pe postul DogCatRadio variaza de la cantece Enya pana la melodii faimoase ale regelui rockului, Elvis Presley, printre care si imnul clasic "Hound Dog". Printre piese, Martinez si Dj-ii cu care lucreaza dau sfaturi practice detinatorilor de animale de casa. Martinez, un producator independent de discuri, spera sa fie ascultat de cat mai multe animale care sunt lasate singure acasa, bineinteles, cu un pic de ajutor din partea stapanilor lor. "Pisica mea, Snickers, mi-a zis sa fac acest post de radio", a declarat Martinez pentru ziarul New York Times, povestind cum i-a venit ideea de a crea un asemenea post atunci cand pisica lui s-a calmat la auzul unei melodii din anii '80. Postul de radio, care se pare ca are deja in jur de 8000 de ascultatori, nu produce deocamdata nici un ban. Martinez spera sa atraga in curand clienti care sa doreasca sa-si faca reclama prin intermediul postului sau de radio. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.