Membrii Delegatiei Permanente a PNL, reuniti ieri seara la Palatul Parlamentului, au adoptat o rezolutie prin care se pronunta pentru demararea procedurilor legale privind schimbarea sefilor serviciilor secrete si ai institutiilor ale caror conduceri
Membrii Delegatiei Permanente a PNL, reuniti ieri seara la Palatul Parlamentului, au adoptat o rezolutie prin care se pronunta pentru demararea procedurilor legale privind schimbarea sefilor serviciilor secrete si ai institutiilor ale caror conduceri au fost inlocuite in perioada guvernarii PSD pe criterii politice. In aceeasi document, liberalii si-au declarat sustinerea si pentru proiectul de lege privind lustratia. Intrebat daca rezolutia se refera si la schimbarea procurorului general, premierul Calin Popescu Tariceanu a precizat ca ar fi nepotrivita o astfel de cerere. El a apreciat ca PNL nu trebuie sa raspunda astfel afirmatiilor recente facute de Ilie Botos. Liberalii au luat in discutie si modalitatile prin care ar putea aplana scandalul provocat de telefonul buclucas dat Procurorului General de seful lor. (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.