Am intrat intr-o zodie nefasta, generatoare de ura si mari confuzii. Partidele de dreapta fac politica de stanga, cele de stanga sunt conduse de mari oameni de afaceri; biserica este subminata, icoanele sunt batjocorite si blasfemiatorii se erijeaza
Am intrat intr-o zodie nefasta, generatoare de ura si mari confuzii. Partidele de dreapta fac politica de stanga, cele de stanga sunt conduse de mari oameni de afaceri; biserica este subminata, icoanele sunt batjocorite si blasfemiatorii se erijeaza in arbitri ai societatii; presedintele tarii, primul ministru, Curtea Constitutionala si Parlamentul sunt balacariti; cultura este inlocuita de incultura si kitsch; societatea civila nu participa decat prin cateva mici ONG-uri; criminalitatea este in floare; calomnia se afla la loc de cinste si coruptia, omniprezenta, ofera etalonul reusitei sociale. Este o lume inversata ca acea lume in oglinda din viziunile samanilor, care o considera echivalenta infernului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.