Petre Grigoras (foto dreapta) a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca in urma unor discutii avute cu jucatorii a decis sa ramana la conducerea tehnica a echipei pana in iarna. "Una dintre solutiile pentru redresarea echipei era demisi
Petre Grigoras (foto dreapta) a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca in urma unor discutii avute cu jucatorii a decis sa ramana la conducerea tehnica a echipei pana in iarna. "Una dintre solutiile pentru redresarea echipei era demisia mea. Nu este nimeni convins ca daca eu demisionez sau nu, echipa va iesi din aceasta pasa dificila. Ramanerea mea la conducerea echipei nu depinde de rezultatul meciului de la Timisoara", a spus Grigoras, care considera ca a facut tot posibilul pentru redresarea echipei, dupa cele trei infrangeri consecutive din campionat, cu Steaua, Rapid si FC National. Referitor la partida cu "Poli" Timisoara, Grigoras considera ca orice rezultat este posibil in aceasta partida: "Farul intalneste o echipa foarte valoroasa, una dintre cele mai puternice din acest campionat." El a mai precizat ca, in cazul in care nu va face deplasarea la Timisoara, pentru meciul cu "Poli", tot el se va ocupa de alcatuirea echipei. Grigoras a adaugat ca desi Cristocea se antreneaza cu echipa, acesta nu mai exista pentru el deoarece refuza sa isi prelungeasca contractul cu FC Farul. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.