Persoanele care lucreaza la birou pierd mii de ore de exercitii fizice vitale din cauza exploziei utilizarii e-mail-urilor, sustin unii experti britanici. Potrivit specialistilor, functionarii nu se mai deplaseaza pana la birourile colegilor lor atun
Persoanele care lucreaza la birou pierd mii de ore de exercitii fizice vitale din cauza exploziei utilizarii e-mail-urilor, sustin unii experti britanici. Potrivit specialistilor, functionarii nu se mai deplaseaza pana la birourile colegilor lor atunci cand vor sa le spuna ceva, preferand sa le trimita un mesaj prin intermediul postei electronice. "Cresterea activitatii fizice cu doar 10 la suta ar putea salva 6.000 de vieti si conduce la economisirea a 500 de milioane de lire sterline anual" in Marea Britanie, a declarat Dorian Dugmore, expert international in probleme cardiace.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.