Audierile in cazul stenogramelor PSD continua. Ieri a venit randul sefului agentiei Romnet sa raspunda intrebarilor procurorilor. Acestia, insa, nu au reusit sa afle de la Florin Hozoc care a fost sursa documentelor in care erau prezentate discutiile
Audierile in cazul stenogramelor PSD continua. Ieri a venit randul sefului agentiei Romnet sa raspunda intrebarilor procurorilor. Acestia, insa, nu au reusit sa afle de la Florin Hozoc care a fost sursa documentelor in care erau prezentate discutiile dintre liderii PSD. Directorul agentiei de presa a declarat pentru Radio Total ca este decis sa nu divulge numele celui care i-a dat stenogramele, chiar cu pretul libertatii sale. Romnet a difuzat in urma cu un an, pentru prima data, stenogramele PSD. Documentele prezentau discutiile dintre liderii social-democrati, facandu-se referiri directe la subordonarea institutiilor statului. Sefii PSD au fost si ei audiati in acest caz, insa au negat, in permanenta, veridicitatea stenogramelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.