IBM si Google colaboreaza la realizarea unui produs care sa permita firmelor acces mai facil nu numai la documentele locale, ci la baze de date extinse, au informat cele doua companii. IBM va conecta propriul sistem de cautare OmniFind cu deskopul cr
IBM si Google colaboreaza la realizarea unui produs care sa permita firmelor acces mai facil nu numai la documentele locale, ci la baze de date extinse, au informat cele doua companii. IBM va conecta propriul sistem de cautare OmniFind cu deskopul creat de Google pentru firme, pentru a usura gasirea informatiilor, care, de multe ori, sunt stocate in mai multe sisteme separate. "Contopirea celor doua produse este utila pentru ambele parti", a afirmat David Girouard, director general al diviziei pentru firme a Google. Noul serviciu va oferi acces la o gama variata de date, de la e-mail, la fisiere, imagini, inregistrari audio sau video. "In cadrul unei companii exista un volum mare de informatii neutilizate. Intentia noastra este sa oferim un serviciu activ care sa utilizeze aceste informatii", a declarat Jon Prial, vicepresedinte al IBM.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.