Seful Serviciului Politiei Rutiere Arad, comisarul Mircea Cherechean, a demisionat, ieri, la cateva ore dupa ce seful Inspectoratului Judetean de Politie a dispus declansarea unui control. Cherechean si-a prezentat un raport de activitate si demisia
Seful Serviciului Politiei Rutiere Arad, comisarul Mircea Cherechean, a demisionat, ieri, la cateva ore dupa ce seful Inspectoratului Judetean de Politie a dispus declansarea unui control. Cherechean si-a prezentat un raport de activitate si demisia imediat ce seful IPJ Arad, Ioan Dascalu, a numit o echipa de control pentru verificarea activitatilor din cadrul Politiei Rutiere. "Acest control era planificat din luna septembrie si nu-l viza pe domnul Cherechean, fiind programate verificari la toate serviciile", a declarat Camelia Tuduce, purtatorul de cuvant al IPJ Arad. Comisarul Mircea Cherechean a invocat "motive personale" in cererea de demisie, care a fost aprobata pe loc de conducerea IPJ. Mai multi sefi de servicii din cadrul Politiei judetene au fost destituiti in ultimele luni de catre subcomisarul Ioan Dascalu, pentru diverse abateri sau neglijente, in timp ce altii si-au dat demisia sau au ales pensionarea anticipata. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.