Chiar daca echipa masculina de baschet CSU Asesoft Ploiesti a fost invinsa, marti seara, in deplasare, cu scorul de 80-68 (16-21, 26-15, 17-16, 21-16), de puternica grupare ucraineana Azovmash Mariupol, intr-un meci contand pentru etapa a doua din Gr
Chiar daca echipa masculina de baschet CSU Asesoft Ploiesti a fost invinsa, marti seara, in deplasare, cu scorul de 80-68 (16-21, 26-15, 17-16, 21-16), de puternica grupare ucraineana Azovmash Mariupol, intr-un meci contand pentru etapa a doua din Grupa A a FIBA EuroCup, oficialii campioanei Romaniei mai spera la calificarea in fazele superioare. "Am dovedit inca o data ca, desi facem parte din cea mai tare grupa de calificare, ne putem bate de la egal la egal cu acesti mastodonti ai baschetului european. Faptul ca am castigat primul sfert la cinci puncte diferenta (21-16) ne da mari sperante pentru partidele pe care le vom disputa la Ploiesti, pe care le consider decisive", a spus finantatorul ploiestean Sebastian Ghita. Conform FIBA-Europe, cei mai pragmatici jucatori ploiesteni au fost Ocokoljic (19 p), Nwosu (16 p) si Burlacu (15 p), in vreme ce de la gazde s-au remarcat americanii Khalid El-Amin (21 p) si Art Long (17 p). Din pacate, la fel ca si in meciul castigat cu Cholet, Asesoft a aratat din nou ca nu poate conta pe o banca de rezerve apropiata valoric de "cinciul" de baza. Tot marti, Dinamo St. Petersburg a invins, in deplasare, cu 71-62, echipa franceza Cholet, si conduce in clasament cu o zestre de patru puncte, fiind urmata la doar o "lungime" de Azovmash si Asesoft. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.