Antrenorul lui Levski Sofia, Stanimir Stoilov, spera ca jucatorii sai sa mentina ritmul bun din ultimele partide si la meciul cu Dinamo, programat maine seara, in Bulgaria, in grupa F a Cupei UEFA, informeaza site-ul oficial al UEFA. In etapa a 9-a d
Antrenorul lui Levski Sofia, Stanimir Stoilov, spera ca jucatorii sai sa mentina ritmul bun din ultimele partide si la meciul cu Dinamo, programat maine seara, in Bulgaria, in grupa F a Cupei UEFA, informeaza site-ul oficial al UEFA. In etapa a 9-a din campionatul Bulgariei, Levski a invins, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, pe Slavia Sofia (meci la care a asistat si administratorul-delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu), golurile fiind inscrise de Borimirov (2), Domovciski (2) si Telkiski. In urma acestui rezultat, Levski Sofia ocupa locul doi in clasament, cu 24 de puncte, patru mai putine decat liderul TSKA Sofia. Stoilov considera ca partida cu Slavia a fost una perfecta, in perspectiva meciului cu Dinamo si spera ca jucatorii sai sa mentina acelasi ritm si la intalnirea de maine seara. "Sa speram ca vom avea acelasi ritm si impotriva celor de la Dinamo. Nu vom avea sanse in fata romanilor decat daca vom juca la fel de bine ca in meciul cu AJ Auxerre, din turul precedent", a spus Stoilov. Singura problema de lot in perspectiva meciului cu Dinamo o reprezinta absenta nigerianului Ekundayo Jaiyeoba, care va fi indisponibil pana la finalul anului, din cauza unei accidentari la genunchi. Partida Levski Sofia-Dinamo va avea loc maine seara, de la ora 19 (in direct la TVR 1), in etapa a 2-a a grupei F a Cupei UEFA si va fi arbitrata de o brigada din Rusia, formata din Nikolai Ivanov (central), Vlaceslav Semenov, Victor Lebedev (asistenti) si Vladimir Pettai (rezerva). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.