Sabin Ilie (foto dreapta) a fost exclus ieri din lotul lui FC Vaslui, la mai putin de doua luni dupa ce s-a alaturat echipei moldave. Atacantul a fost acuzat de conducerea clubului patronat de Adrian Porumboiu de comportament neadecvat, acesta refuza
Sabin Ilie (foto dreapta) a fost exclus ieri din lotul lui FC Vaslui, la mai putin de doua luni dupa ce s-a alaturat echipei moldave. Atacantul a fost acuzat de conducerea clubului patronat de Adrian Porumboiu de comportament neadecvat, acesta refuzand, in nenumarate randuri, sa participe la pregatiri. "I-am intins o mana asa cum am facut-o si in perioada cand am pregatit Rapidul. El m-a dezamagit. Practic, Sabin nu s-a schimbat deloc. I-am atras atentia ca nu pot sa accept un asemenea comportament, drept pentru care va suporta toate consecintele", a declarat Mircea Rednic, antrenorul lui FC Vaslui. Pentru moment, Sabin Ilie a fost exclus din lot. "Atitudinea lui in teren m-a deranjat foarte tare. Nu accept ca un jucator, cu numele lui, sa se comporte ca un amator", a precizat Rednic. In ultimele zile, Sabin Ilie a refuzat sa participe la antrenamente, spre iritarea conducatorilor gruparii vasluiene, care sunt decisi ca din iarna sa renunte la serviciile sale. Atacantul a fost adus ca o mare speranta de redresare a nou-promovatei, care nu are nici o victorie in primele 11 etape ale campionatului. Sabin Ilie este cunoscut ca un tip conflictual, putini antrenori reusind sa-l struneasca. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.