Cei mai valorosi reprezentanti ai tenisului masculin romanesc, Andrei Pavel si Victor Hanescu, si-au incheiat evolutiile din acest sezon, ratand calificarea in turul secund al ultimului turneu din circuitul de "Master Series" de la Paris, intrecere d
Cei mai valorosi reprezentanti ai tenisului masculin romanesc, Andrei Pavel si Victor Hanescu, si-au incheiat evolutiile din acest sezon, ratand calificarea in turul secund al ultimului turneu din circuitul de "Master Series" de la Paris, intrecere dotata cu premii in valoare totala de 1,8 milioane de euro. Si daca Hanescu a fost nevoit sa abandoneze in runda inaugurala din cauza unor dureri abdominale, in schimb, Pavel a fost invins, in aceeasi faza, de germanul Tommy Haas, cu scorul de 7-6 (6), 6-4, la capatul unui meci dramatic. Conform site-ului oficial al competitiei din Hexagon, Pavel si Hanescu au primit pentru prezenta pe tabloul principal cate un cec in valoare de 6250 de euro si un bonus de un punct ATP, care-i mentine pe cei doi romani in topul primilor 70 de jucatori profesionisti ai lumii. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.