Antrenorul Sampdoriei Genova, Walter Novellino, considera ca Steaua este cea mai buna echipa din grupa C a Cupei UEFA, dar ca ar trebui sa se teama de gruparea italiana, pe care o va intalni maine seara, de la ora 21.45 (in direct la TVR 1), pe Stadi
Antrenorul Sampdoriei Genova, Walter Novellino, considera ca Steaua este cea mai buna echipa din grupa C a Cupei UEFA, dar ca ar trebui sa se teama de gruparea italiana, pe care o va intalni maine seara, de la ora 21.45 (in direct la TVR 1), pe Stadionul "Luigi Ferraris", informeaza cotidianul "Il Secolo XIX". "Steaua este cea mai buna echipa din grupa noastra, dar ar trebui sa se teama de noi, deoarece trecem printr-un moment fast. Cunosc Steaua, am vazut-o pe casete video", a spus Novellino. Antrenorul italian a afirmat ca Steaua dispune de jucatori valorosi. "Au multe individualitati, spre exemplu numarul 10, Dica, apoi cei doi mijlocasi laterali, Nicolita si Bostina. Stiu ca stelistii au pierdut acasa cu Gloria Bistrita, dar vom avea un meci greu cu ei", a comentat Novellino, care a mentionat ca meciul cu Steaua este foarte important pentru echipa sa. "Romanii ne pot crea probleme, tinand cont de experienta lor internationala, pe care noi nu o avem. Ne confruntam cu probleme cand jucam din trei in trei zile, este un lucru nou pentru noi, ne modifica metodele de antrenament, dar trebuie sa ne adaptam cat mai repede posibil", a adaugat antrenorul Sampdoriei. Novellino a mai declarat ca el si jucatorii sai sunt concentrati pentru aceasta partida. "Mai am timp la dispozitie sa ma gandesc ce formula de echipa voi folosi. Cred ca Sala este recuperabil si sper sa am vesti bune si in privinta lui Falcone", a spus Novellino. In prima etapa din grupa C, Steaua a trecut acasa de RC Lens, scor 4-0, in timp ce Sampdoria a stat. Stelistii pleaca in aceasta dimineata spre Genova. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.