Organizatorii meciului de baschet masculin dintre Poli Mobitelco Cluj Napoca si puternica grupare israeliana Ironi Elitzur AshkelonIroni, care se va disputa in aceasta seara, de la ora 18, in cadrul Grupei E a Euro Challenge Cup, au anuntat ca, din m
Organizatorii meciului de baschet masculin dintre Poli Mobitelco Cluj Napoca si puternica grupare israeliana Ironi Elitzur AshkelonIroni, care se va disputa in aceasta seara, de la ora 18, in cadrul Grupei E a Euro Challenge Cup, au anuntat ca, din motive de securitate, spectatorii sa intre in Sala Sporturilor "Horia Demian" cu cel putin o jumatate de ora inainte de inceperea oficiala a partidei. "Din motive de securitate speciale, spectatorii sunt rugati sa vina la sala cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea partidei", se precizeaza intr-un comunicat al gruparii clujene. De altfel, in sala vor fi prezente mai multe plutoane de jandarmi, care vor asigura, alaturi de cativa agenti Mossad, securitatea delegatiei oaspete. In alta ordine de idei, gruparea din Israel era asteptata sa soseasca in municipiul de pe malurile Somesului, aseara, avand programat si un antrenament de acomodare in sala in care clujenii au reusit, luni seara, sa treaca de West Petrom Arad, cu 100-88, intr-un meci restanta din etapa a VI-a a Diviziei A. In urma acestui succes, obtinut gratie evolutiilor foarte bune ale lui Krstanovic si Tudor Dumitrescu, care au inscris impreuna doua treimi din punctele gazdelor, Poli Mobitelco Carbochim Cluj s-a instalat in fotoliul de lider al intrecerii interne, cu un punct avans fata de Dinamo-Erbasu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.