Bazinul olimpic ultramodern construit in acest an in incinta Strandului Municipal din Oradea va fi inspectat, in aceasta dupa-amiaza, de un inalt oficial al Ligii Europene de Natatie, ungurul Laszlo Szakadati, in vederea organizarii Campionatului Eur
Bazinul olimpic ultramodern construit in acest an in incinta Strandului Municipal din Oradea va fi inspectat, in aceasta dupa-amiaza, de un inalt oficial al Ligii Europene de Natatie, ungurul Laszlo Szakadati, in vederea organizarii Campionatului European de polo rezervat juniorilor, intrecere programata sa se dispute in iulie 2006. Si cum directorul LEN vrea sa afle cat mai multe detalii despre organizarea competitiei de anul viitor, secretarul general al FR Polo, Anatolie Grintescu, s-a deplasat de urgenta la Oradea pentru a sustine, impreuna cu oficialitatile locale, toate punctele aflate in dosarul de candidatura al Romaniei. "Va avea loc o discutie preliminara, in care directorul LEN va afla in ce stadiu ne aflam cu organizarea Euro 2006. De la conditiile oferite de bazin, pana la ofertele de cazare si masa. Mai sunt multe de pus la punct, dar sper ca pana la ora debutului totul sa fie ca la carte", a spus Grintescu, adaugand ca este incantat de faptul ca autoritatile locale si-au afisat disponibilitatea de a sprijini substantial organizarea primei competitii majore de polo in Romania. Reamintim ca tara noastra a obtinut in urma cu o luna organizarea intrecerilor continentale de juniori, desi in cursa se mai aflau doua tari cu traditie, Grecia si Turcia, care se bazau pe o infrastructura ultramoderna. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.