Decizia lui Gigi Becali de a vinde marca "Steaua", pentru a-i fi ridicat sechestrul pe avere, a starnit reactii printre stelisti. Ilie Nastase, fostul campion de tenis, legitimat in tinerete la gruparea "militara", alaturi de care a ramas toata viata
Decizia lui Gigi Becali de a vinde marca "Steaua", pentru a-i fi ridicat sechestrul pe avere, a starnit reactii printre stelisti. Ilie Nastase, fostul campion de tenis, legitimat in tinerete la gruparea "militara", alaturi de care a ramas toata viata, inclusiv prin prezenta in Consiliul de Administratie din "epoca" Paunescu, a luat ieri pozitie fata de posibilitatea ca Steaua sa-si piarda numele si palmaresul impresionant.
Domnule Nastase, cum comentati decizia de scoatere la vanzare a numelui Steaua?
Nu cred ca se poate intampla asa ceva. Nu ar fi bine pentru club, pentru suporteri. Am auzit ce s-a intamplat luni, dar nu cred ca se poate face asa ceva.
Totusi, Gigi Becali a aratat actele prin care a cesionat marca mentionata catre AFC Steaua.
Gigi e patron acolo si face ce vrea. Eu cred ca e suparat acum cu domnul Bodu sau, mai bine zis, cu Fiscul, din cauza acelui sechestru, a datoriilor neplatite, dar nu cred ca se va ajunge atat de departe.
Ce inseamna Steaua pe plan mondial?
Este o campioana europeana, un nume respectat peste tot in lume. Nu poate fi vanduta pur si simplu. Este vorba de munca a zeci de fotbalisti si antrenori, timp de decenii, de o valoare inestimabila, care, repet, nu pot sa cred ca ar putea fi vanduta". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.