C1 desavarseste innoirea si extinderea gamei Citroën pe piata vehiculelor compacte, pe langa modelele C2, C3 si C3 Pluriel. Cu o gama completa pentru acest segment, Citroën raspunde ferm nevoilor diferitilor sai clienti. In Europa, segmentul de veh
C1 desavarseste innoirea si extinderea gamei Citroën pe piata vehiculelor compacte, pe langa modelele C2, C3 si C3 Pluriel. Cu o gama completa pentru acest segment, Citroën raspunde ferm nevoilor diferitilor sai clienti. In Europa, segmentul de vehicule compacte reprezinta 30% din vanzarile de pe piata.
Citroën ocupa in acest cadru o pozitie din ce in ce mai importanta datorita lansarilor succesive incepand cu anul 2002 a noilor sale modele. O data cu modelul C1, Citroën propune un model compact cu stil atragator si dispunand de o manevrabilitate excelenta. Fiind construit pe o platforma de conceptie moderna, aceasta masina citadina este propusa inca de la lansare in doua versiuni, de 3 si de 5 usi.
Este dotata, de asemenea, cu motoare cu consum redus de carburant si cu o cutie de viteze manuala sau SensoDrive (cutie conventionala pilotata de computer) avand prestatii in materie de siguranta de cel mai ridicat nivel.
Citroën C1 este un autoturism compact (3,4 m) si poate primi cu usurinta 4 persoane la bord. Pentru aceasta masina nu s-a facut nici un compromis in materie de securitate, tinuta de drum si calitate. Spre exemplu, la nivel de securitate, la nivelurile de finisare ABS-ul este prezent in standard ca si dublul airbag si computerul de bord. Nivelul de dotari este optim, iar C1 a primit 4 stele la testele de siguranta EuroNCAP, demonstrand ca siguranta a fost mereu si este una dintre prioritatile marcii Citroën.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.