Procurorii brasoveni sunt in impas. Numarul mare de dosare pe care trebuie sa le instrumenteze depaseste imaginatia. 11 magistrati au in lucru 7.200 de cauze, un calcul sumar indicand ca fiecaruia ii revin peste 650 de fapte de solutionat. Din cauza
Procurorii brasoveni sunt in impas. Numarul mare de dosare pe care trebuie sa le instrumenteze depaseste imaginatia. 11 magistrati au in lucru 7.200 de cauze, un calcul sumar indicand ca fiecaruia ii revin peste 650 de fapte de solutionat. Din cauza numarului redus al cadrelor specializate care trebuie sa lucreze pentru rezolvarea acestor spete, activitatea Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov ar putea fi blocata. In acest moment nu exista o solutie salvatoare. Din contra. Situatia ar putea deveni grava, mai ales ca exista posibilitatea ca o parte dintre procurorii care inca mai lucreaza in cadrul Parchetului sa-si caute locuri de munca la institutii similare din tara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.